partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Een terugblik op 2020 en vooruitblik op 2021

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 15 december 2020

Met het nieuwe jaar voor de deur kijk ik graag terug naar de mooie stappen die we in 2020 samen hebben gezet. Hierbij denk ik aan het verbeteren van de gemeentelijke dienstverlening en jullie selfservicepercentages. Maar ook het verder verrijken van iBurgerzaken met apps als iBijhouding, iDocumentcreatie en iVerblijfsobject.

Tjerk Venrooij


In deze blog kijk ik ook vooruit, naar 2021. Was je 10 december aanwezig bij ons digitale iBurgerzaken Eindejaarsevent? Dan heb je daar al het een en ander over gehoord. Hierbij een korte samenvatting voor als je er niet bij kon zijn of het nog graag even terugleest.

Het jaar 2020 in beeld

Met het nieuwe jaar voor de deur kijk ik graag terug naar de mooie stappen die we in 2020 samen hebben gezet. Onderstaande video geeft dit kort maar krachtig weer. Het geeft daarnaast een uniek kijkje in onze iBurgerzaken keuken.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.