partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Eenvoudig, digitaal en overzichtelijk

artikelen | 4 april 2019

Snel een actueel, goed sluitend, digitaal overzicht van jouw begraafplaatsadministratie? Gemeente Urk gebruikt sinds 4 maart 2019 iBegraafplaats voor het beheren van begraafplaatsen. Gebrek aan overzicht behoort zo tot het verleden. Alles wat te maken heeft met de digitale vastlegging van een uitvaart sluit nu naadloos aan op de inrichting van de administratieve organisatie. Door iBegraafplaats is het eenvoudig en overzichtelijk! Gemeente Urk vertelt meer over de implementatie inclusief migratie van 4.000 grafgegevens uit het oude systeem; HTA software.

Urk

Beeld: Pixabay/OnzeCreativitijd

Snel overzicht en direct de juiste gegevens bij de hand

“Eindeloos zoeken behoort daarmee tot het verleden.”, vertelt Janita Mazereeuw-Kramer, financieel administratief medewerker gemeente Urk. Ze vervolgt: “Op één scherm zie ik mijn werklijst. Daardoor zie ik in één oogopslag wie er zijn overleden en welke zaken er nog niet zijn afgehandeld. Het is veel overzichtelijk en sneller dan het systeem dat we eerst gebruikten.”. Dat overzicht ontstaat ook omdat alles nu op één plek is terug te vinden. Zo deelt Janita: “Voorheen bewaarden we formulieren die ingevuld waren zelf in een map; zo hielden we bij welke facturen we nog moesten sturen en welke aanvragen nog niet verwerkt waren.”.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.