partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Elke massa begint met een kleine beweging

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 18 juni 2018

Nieuwe functionaliteit ontwikkelen, selfservicepercentages verhogen of werkprocessen optimaliseren? Het begint allemaal met zaadjes planten, om deze groot te maken. En vervolgens met de massa te kunnen delen. Daarbij is het wel belangrijk om mensen te vinden die kunnen helpen om iets groter te maken. En juist dat is de aanpak die we kiezen bij #LSG18.

Sanne van der Zanden

Klein beginnen, groot eindigen

Achter de schermen zijn we natuurlijk al langer bezig met het uitwerken van het programma van #LSG18. Het succesvolle #LSG17 wilden we immers een mooi vervolg geven. Het laten toenemen van het gebruik van het digitale kanaal was stap 1: het verhogen van de selfservicepercentages (#LSG17). Het optimaliseren van de werkprocessen is een logische vervolgstap (#LSG18). En tegelijkertijd realiseren we ons ook dat we #LSG17 nog eens moeten herhalen voor de gemeenten die er vorig jaar niet bij waren om wat voor reden dan ook, daarover binnenkort meer.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.