partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Gemeente Borger-Odoorn succesvol live met e-factureren!

door: Wilco Moen

weblogs | 15 december 2017

Gemeente Borger-Odoorn kreeg een brief van de VNG waarin stond dat gemeenten destijds per november 2018 gereed moesten zijn voor het ontvangen en verwerken van e-facturen. Op basis daarvan heeft Harry Wever, applicatiebeheerder bij Borger-Odoorn, het initiatief genomen om te kijken wat er allemaal moest gebeuren bij hun gemeente om dit voor elkaar te krijgen.

Het Ministerie van Economische Zaken maakte per brief bekend graag te willen helpen. Het expertisecentrum Pianoo is aangesteld om door middel van het project Ketenactivatie de gemeenten te ondersteunen. De projectleider stelt hierbij samen met de decentrale overheid en de participerende toeleverancier een plan van aanpak op voor implementatie, testen en in productie nemen van de keten om zo tot een werkende e-factuurketen te komen. Harry Wever: ‘Wij vonden de oplossing toekomstgericht. Zeker ook omdat e-factureren in Europees verband wordt uitgerold. Dat was de drijfveer om er alvast mee aan de slag te gaan.’

Lees het hele blog op de website van PinkRoccade Local Government

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.