partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Gemeente Enschede live met iGeboorte+

nieuws | 16 juli 2020

Op 9 juni werd de eerste digitale geboorteaangifte in het Medisch Spectrum Twente (MST) gerealiseerd. Volledig volgens de nieuwste wetgeving. Hiermee is gemeente Enschede de 3e gemeente in Nederland die dit haar inwoners aanbiedt.

baby

Beeld: Iuliia Bondarenko / Pixabay

Het voordeel voor de kersverse ouders? Zij hoeven niet meer naar de gemeentebalie, want het volledige proces gaat veilig digitaal. Een mooie stap voor ambitieuze gemeente Enschede waar technologie en innovatie in het DNA zit. Henk Veldhuis, afdelingshoofd Dienstverlening bij gemeente Enschede zegt hierover: “In onze gemeente staat maximale dienstverlening voorop. Door iGeboorte+ kunnen wij vanaf nu kersverse ouders maximaal ontzorgen, waardoor zij het mooie moment van de geboorteaangifte samen kunnen doorlopen.”

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.