partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Genomineerden #LSG17 bekend

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 31 oktober 2017

De genomineerden in de verschillende categorieën van de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17) zijn bekend! Natuurlijk is het leuk om te weten wie het zijn. Echter, achterhalen hoe zij zulke hoge selfservicepercentages weten te behalen is mogelijk nog interessanter. Net als van hun horen wat voor impact het verhogen van selfservicepercentages heeft op de dagelijkse praktijk.

Sanne van der Zanden

8 verschillende categorieën

Met iBurgerzaken wordt tegemoet gekomen aan een aantal wensen op het gebied van gemeentelijke dienstverlening; 24×7, selfservice voor en door de burgers en bedrijven én vanaf elk gewenst apparaat. (categorie 1) Het zijn diverse losse apps voor dienstverlening en processen: Hoe kun je voor specifieke apps hoge selfservicepercentages bereiken? (categorie 4 t/m 8)

Voor een aantal gemeenten zijn de werkdrukvermindering en kostenbesparing binnen de gemeente belangrijke aspecten. Deze besparingen baseren we op het feit dat klanten taken overnemen: Wat ondervinden gemeenten in de praktijk? (categorie 3) Tenslotte is het interessant om te bespreken: Hoe als gemeente snel de gewenste resultaten te behalen? (categorie 2)

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.