partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Goed voorbeeld doet goed volgen

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 7 oktober 2019

Kennis en kennisdeling zijn abstracte begrippen en daardoor moeilijk meetbaar. Managers zien dan ook vaak alleen de gevolgen van een gebrek aan kennisdeling: lage productie, onveilige werkomstandigheden, toegenomen kosten, verlies aan klanten en ervaren professionals.

Tjerk Venrooij

Terwijl ze deze symptomen bestrijden, kunnen ze beter het probleem bij de bron aanpakken: zorgen voor een omgeving waarin kennis makkelijk gedeeld wordt, want 2 weten meer dan 1, laat staan 170! Vandaar nogmaals mijn oproep om naar #GPSC19 te komen. En alvast de tip om onze website in de gaten te houden want daar verschijnen binnenkort tientallen Best practices…

Ga gluren bij de buren

In dit jubileumjaar delen PinkRoccade Publiekszaken en de gebruikers van iBurgerzaken tientallen best practices van de afgelopen 5 jaar. Waarom? We willen samen burgers, bedrijven, instellingen én medewerkers bij gemeenten in hun kracht zetten en daarmee de gemeentelijke dienstverlening verder verbeteren. Het is algemeen bekend dat het delen van best practices bij uitstek hele waardevolle mogelijkheden biedt aan anderen. Eén van de misschien wel meest waardevolle tips is: Ga gluren bij de buren!

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.