partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

HBA koppelt met iBurgerzaken

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 27 februari 2018

Een betrouwbare overheid betekent zo min mogelijk fouten maken in de dienstverlening. Het snel en makkelijk raadplegen van kennisbanken is daarvoor essentieel. Basisinformatie van de gemeente Amsterdam, PinkRoccade Publiekszaken en 5 kwartiermakergemeenten werken daarom aan de geïntegreerde koppeling tussen iBurgerzaken en het Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA). Door deze unieke combinatie kun je jouw dienstverlening binnenkort nog efficiënter inrichten.

Sanne van der Zanden

Alle praktijkgerichte informatie binnen één muisklik

Het Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA) staat bekend om haar vakinhoudelijke ondersteuning aan de afdelingen Burgerzaken. Binnen en ver buiten Amsterdam. Dit handboek is door het Adviesbureau Burgerzaken van Basisinformatie in nauwe samenwerking met de gebruikers gemaakt. Een vakkundige redactie zorgt ervoor dat de inhoud actueel blijft. Hierdoor beschik je als gebruiker altijd online over de laatste vakinhoudelijke informatie over een breed spectrum van Burgerzaken.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.