partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Het begin van een nieuw digitaal tijdperk in Vaals

door: Ward de Laat

weblogs | 9 augustus 2017

Afgelopen maand heeft gemeente Vaals de app iBegraafplaats in gebruik genomen. Daardoor loopt het tijdperk van de papieren dossiers voor de begraafplaatsadministratie in deze gemeente ten einde. Behoren onvolledige of achterhaalde informatie in de papieren dossiers binnenkort tot het verleden. En stopt ook het bladeren in de klapper waarbij je het risico loopt dat deze openspringt, waardoor een gedeelte van de administratie op de vloer ligt uitgewaaierd.

Ward de Laat

Volledige, complete, kloppende begraafplaatsadministratie

Net als gemeente Stein, die afgelopen maand de ontwikkeling en pilot van iBegraafplaats beschreef, behoort ook Vaals tot de groep van 7 kwartiermakergemeenten. Diverse medewerkers van deze gemeenten leveren praktische kennis over de begraafplaatsprocessen, zodat wij deze kunnen omzetten in een nieuwe ICT-oplossing; de app iBegraafplaats. De eerste selfservicemodule begraafplaatsadministratie is klaar en werd dinsdag 11 juli jl. in gebruik genomen door gemeente Vaals.

Lees verder op de website van PinkRoccade Local Government

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.