partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Het begint bij bewustwording

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 3 april 2019

Veel zaken beschouwen we als vanzelfsprekend. Je auto rijdt je naar het gemeentehuis, je computer start zich op en je kunt je iBurgerzaken openen. We weten echter ook dat zaken niet eeuwig zonder problemen blijven functioneren.

Tjerk Venrooij

Storingen zijn vervelend en horen van tijd tot tijd bij het leven. We beleven dan een ongewenste en vaak onverwachte situatie die we zo snel mogelijk verholpen willen hebben. Helaas kunnen we ook storingen binnen iBurgerzaken niet voorkomen, wel kunnen we onszelf en jullie er zo goed mogelijk over informeren én op voorbereiden. Zo hebben wij besloten om eens in de zoveel tijd een ‘Brandoefening’ te houden, zodat onze mensen meer en meer gewend raken om juist te handelen in een stressvolle tijd.

Nut en noodzaak brandoefening

Eerst even een zijsprongetje: Door regelmatig een brandoefening te organiseren zorg je ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de ontruimingsprocedure. Zo weten ze bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde nooduitgang te vinden in het geval dat… Een jaarlijkse brandoefening is dan ook verplicht voor bedrijven. En dat gebruik je als het moment om te zien of alles goed verloopt en waar eventuele problemen en verbeterpunten liggen.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.