partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Het is tijd voor tempoversnelling

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 14 mei 2019

De vraag naar organisatie overstijgende innovatie van overheidsdiensten is groot. Hoewel gemeentelijke dienstverlening steeds volwassener wordt zijn we er nog niet. Net als de afgelopen jaren zal er ook de komende jaren flink moeten worden geïnvesteerd in de dienstverlening van overheidsorganisaties.

Tjerk Venrooij

Aantoonbaar verbetering van de dienstverlening aan burgers en bedrijven is dan ook voor alle gemeenten een hoofdzaak. Dat vraagt betrokkenheid vanuit overheden, ketenpartners én verschillende bedrijven. En om klein beginnen, groot eindigen.

Van organisaties naar organiseren

Om deze dienstverleningsambities te realiseren ontplooien diverse partijen hele mooie initiatieven. Tegelijkertijd constateren we dat er onvoldoende voortgang wordt geboekt in verbetering van organisatie overstijgende dienstverlening. Het lastige is; iedere partij is verantwoordelijk voor haar deelproduct terwijl we samen verantwoordelijk zijn voor het eindproduct/ de dienst voor burgers en bedrijven. Afzonderlijk van elkaar innovaties neerzetten is niet langer het antwoord.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.