partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Hét Kenniscentrum Publiekszaken

door: Femke Rhouat-Van der Gouw

weblogs | 30 april 2018

We hebben de eerste 3 stappen richting hét Kenniscentrum Publiekszaken gezet. De frisse wind binnen de afdeling Services zorgt voor een duidelijke visie op dienstverlening: We willen gemeenten concreet helpen bij het verhogen van hun werkplezier en het verbeteren van hun dienstverleningsprocessen aan burgers en bedrijven. Daarbij richten we ons op de behoeften van mensen in plaats van de techniek. Want mensen staan centraal. Of het nu gaat om geboorte, huwelijk of verhuizen. Niets staat ons in de weg om onze dienstverlening aan gemeenten naar een hoger niveau te tillen: we presenteren aan jullie het “Kenniscentrum Publiekszaken”!

Femke Rhouat - Van der Gouw

De 1e stap: iCommunity

Begin 2017 introduceerden we al iCommunity: een online platform voor 24/7 ondersteuning. Daar zijn documenten eenvoudig te vinden. Hier vind je bijvoorbeeld handleidingen, releasebeschrijvingen en webinars van iBurgerzaken én Cipers.

Weet overigens dat we bezig zijn met het doorvoeren van verbeteringen in iCommunity. We zijn bezig met een ander ‘systeem’ waardoor we de gebruiksvriendelijkheid kunnen verhogen. Daardoor krijg je nog sneller antwoord op je vragen.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.