partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Het managen van stembureaus is een fluitje van een cent bij gemeente Groningen

artikelen | 11 december 2020

PinkRoccade Publiekszaken is recentelijk een strategische samenwerking met Partners 4 IT aangegaan. Partners 4 IT heeft dé oplossing ter ondersteuning van het verkiezingsproces, namelijk de Stembureaumanager. De Stembureaumanager helpt gemeenten om op een eenvoudige werkwijze de verkiezingen voor te bereiden.

Groningen

Beeld: mel_88 via Pixabay

Momenteel maken 14 gemeenten gebruik van de Stembureaumanager, onder andere: gemeente Groningen, Amersfoort, Kerkrade en Tynaarlo. Salomon Varwijk (Projectmanager Verkiezingen) en Marcel Snip (Senior medewerker Burgerzaken & Adviseur Verkiezingen) van gemeente Groningen werken al sinds 2018 met de Stembureaumanager en delen graag hun ervaringen.

De keuze voor een applicatie ter ondersteuning van de verkiezingen

Salomon vertelde dat ze op zoek waren naar een goedwerkende applicatie ter ondersteuning van de verkiezingen. Gemeente Groningen had alle eisen waar de applicatie volgens haar aan moest voldoen opgesomd in een Excel sheet. Vervolgens hebben ze 4 pakketten van leveranciers naast elkaar gelegd en de voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen. De Stembureaumanager kwam daar toen als winnaar uit. Gemeente Groningen vindt de Stembureaumanager een heel complete applicatie die heel gebruiksvriendelijk is. Door te werken met de Stembureaumanager bespaart de gemeente Groningen veel tijd!

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.