partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Het uur van de waarheid: het kiesbestand

door: Dylan Kusters

weblogs | 22 februari 2018

Het was een zeer spannende week, zoals vorige week al aangegeven. Het was tenslotte de week van 5 februari. De datum van kandidaatstelling. Rond deze dag wordt door de gemeente het kiesbestand aangemaakt en aangeleverd aan de drukker. Met een nieuwe applicatie en meerdere drukkers bij de verschillende kwartiermakers was dit natuurlijk extra spannend. En zoals beloofd zou ik deze week terugkomen op hoe dit is verlopen…

Dylan Kusters - PinkRoccade

Alle kwartiermakers hebben kiesbestanden succesvol aangeleverd

Het was natuurlijk een hectische week om voor onze kwartiermakers allemaal 2 kiesbestanden aan te maken. Temeer omdat er voor de gemeenteraadsverkiezing ook nog eens rekening gehouden moest worden met het IND-bestand (Immigratie- en Naturalisatiedienst). We kunnen jullie gelukkig met trots vertellen dat het aanleveren van het kiesbestand is geslaagd voor beide drukkers! Dit is weer één van de successen van iVerkiezing. Vooral omdat het kiesregister tot op het laatste moment voor het drukken wordt bijgehouden. Op naar het volgende succes!

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.