partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Hoe kom je van je droomwereld in de echte wereld?

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 6 juli 2018

De eerste stap om in de echte wereld te komen is het uitgebreid opschrijven en omschrijven van je droom. En wel op een zodanige manier dat hij vertaalbaar wordt in tientallen of honderden kleine stapjes, waarvan je er een paar kunt nemen. Want ja, elke (goede) droom is op te schrijven en uit te splitsen. Zo zetten wij nu stapjes van een vage droom over een nieuw dienstverleningsconcept naar de tamelijk enge echte wereld. We werken onze droom uit, voor onszelf en voor jullie!

Sanne van der Zanden

Het is als leren lopen

Dit is een tip die ik heb meegenomen uit mijn leesronde van deze week. Uit het boek ’t is groen en groener wordt het niet van Leen Zevenbergen om precies te zijn. In de eerste hoofdstukken beschrijft Zevenbergen wat voor oneindig moeilijk proces leren lopen eigenlijk is. Eerst moet je gaan staan, dan val je om, je gaat weer staan en valt weer om…

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.