partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Hoe waterdicht is uw belastingsysteem?

persberichten | 7 juli 2015

Met de accountantscontrole van PinkRoccade Local Government heeft u per belastingsoort, kohier, boekjaar of belastingjaar inzicht in de opbrengsten en de reden waarom een opbrengst niet te gelde is gemaakt.

De belastingopbrengsten zijn eigenlijk te vergelijken met een gesloten elektrisch circuit. Er is bekend wat er aan belastingplichten in potentie aanwezig is. Datgene wat niet opgehaald kan worden heeft een reden en kan erkend en herkend worden. Geen speld tussen te krijgen dus. Overzichten en rapportages moeten dit inzichtelijk maken. Met de accountantscontrole van PinkRoccade Local Government heeft u per belastingsoort, kohier, boekjaar of belastingjaar inzicht in de opbrengsten en de reden waarom een opbrengst niet te gelde is gemaakt. Dit geeft rust en ruimte. Bijvoorbeeld om uw bezwaarproces nog beter op orde te krijgen.

Download Get connected poster (pdf)

Download factsheet service abonnementen (pdf)

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.