partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Hybrid Cloud update

persberichten | 22 december 2015

De Hybrid Cloud als gegevensknooppunt komt steeds dichterbij. Na een geslaagde proof of conceptfase hebben we een keuze kunnen maken in de technieken en platformen die we gaan gebruiken om Makelaarsuite geschikt te maken voor de meest recente ontwikkelingen.

In de komende periode gaan we een volgende proof of conceptfase in, waarin we de nieuwe technieken integreren in Makelaarsuite en toetsen hoe dit functioneel en technisch werkt. Onze verwachting is dat we aan het einde van 2015 kunnen starten met het ontwikkelen van de eerste koppeling via de Hybrid Cloud welke gebaseerd is op Digilevering NHR.

Een aantal gemeenten heeft zich reeds aangemeld om deze ontwikkelingsfase samen met ons in te gaan zodat we in het eerste kwartaal van 2016 een oplossing kunnen bieden die goed aansluit bij de wensen van onze gemeenten.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.