partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

iBurgerzaken gekoppeld met de Berichtenbox van MijnOverheid

door: Frank van Baren

weblogs | 20 november 2020

In release 3.9 heeft team Edge gewerkt aan de koppeling van iBurgerzaken met de Berichtenbox van MijnOverheid. Deze koppeling is een alternatief voor het versturen van e-mails naar de burger vanuit iBurgerzaken. Het is zelfs een beter alternatief, want via de Berichtenbox mag je ook privacygevoelige gegevens versturen naar de burger.

Frank van Baren - PinkRoccade


Hoe gaat het in zijn werk?

Op alle momenten dat iBurgerzaken nu een e-mail verstuurd (denk aan de bevestigingsmail na afronding van een aanvraag of een ad hoc mail vanuit een proces), kan iBurgerzaken ook een bericht naar de MijnOverheid Berichtenbox sturen. Via deze weg wordt eerst gecontroleerd of de ontvanger van het bericht wel is geabonneerd op de Berichtenbox. Is de ontvanger niet geabonneerd, dan stuurt iBurgerzaken alsnog een e-mail.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.