partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

iBurgerzaken verbonden met Diginetwerk

door: Engelbert Wijnhoven

weblogs | 19 juli 2018

iBurgerzaken maakt nu naast het netwerk van KPN Lokale Overheid (Gemnet) ook gebruik van Diginetwerk. Zo krijgen gemeenten eenvoudig toegang tot de Pink Private Cloud. Diginetwerk is de toekomst voor het koppelen van besloten netwerken van de overheid. Via deze gekoppelde netwerken kunnen overheidsorganisaties onderling gegevens uitwisselen. Door het besloten karakter is Diginetwerk een veiliger alternatief dan het open internet voor het uitwisselen van gegevens tussen overheidsorganisaties. Diginetwerk sluit via één koppeling aan op alle aangesloten overheidsorganisaties.

Engelbert Wijnhoven - PinkRoccade

Groter bereik iBurgerzaken door partnership eGem en Pinkroccade

De partners PinkRoccade Publiekszaken en eGem hebben een oplossing uitgewerkt om op een veilige manier iBurgerzaken en gemeenten via Diginetwerk te verbinden. “Een verbinding via internet is geen optie voor de verbinding met iBurgerzaken. De informatiebeveiliging staat hoog in het vaandel. Een rechtstreekse koppeling met internet is vragen om problemen. Door de inzet van het overheidsnetwerk Diginetwerk en in combinatie met iSecure VPN van Pinkroccade, verhogen wij niet alleen de beveiliging , maar ook de bereikbaarheid van iBurgerzaken voor onze klanten.”, aldus Engelbert Wijnhoven, Manager Operations bij PinkRoccade Publiekszaken.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.