partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

iBurgerzaken voor burgers ook bereikbaar via IPv6

nieuws | 6 oktober 2020

iBurgerzaken is voor burgers nu ook bereikbaar via IPv6. Dat is goed nieuws want IPv6 is de nieuwe open internetstandaard. Het is de standaard die iedere internetgebruiker nodig heeft om ook in de toekomst het internet onbelemmerd te kunnen blijven gebruiken.

IPv6


Ook voor de gemeente is het van belang om haar externe bereikbaarheid via IPv6 te realiseren. Het zorgt voor een directere en snellere dienstverlening én het gaat fraude tegen. VNG Realisatie is een van de initiatiefnemers rondom dit traject. Wij vroegen Herman Timmermans, Projectleider IPv6 bij VNG Realisatie, hier wat meer over te vertellen.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.