partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Ik heb iets voor jou

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 4 september 2019

De kern van sociale interactie is eigenlijk altijd: “Ik wil iets van jou en jij wilt iets van mij”. Dat zie je op je werk en bij je thuis. Anderen proberen te beïnvloeden doe je zelf. Net als je lief, je vrienden en je vijanden dat bij jou doen. En ook je baas, de overheid en je kinderen passen deze methode toe. Dat doen we veelal onbewust werd me eens te meer duidelijk tijdens een recente training over magisch communiceren.

Tjerk Venrooij

De kunst van het magisch communiceren

Na deze cursus durf ik te stellen dat je meer gewaardeerd zal worden als je de kunst van het magisch communiceren beter in de vingers hebt. Sinds mijn cursus verdiep ik me in ieder geval meer in mijn gesprekspartner en stem ik beter op hem/haar af.

Dat kun je zelf ervaren tijdens ons wielerevent in de eerste week van 9 september. De beste gesprekken voer je wat mij betreft sowieso op de wielrenfiets; het praat allemaal net wat makkelijker als je samen op pad bent. Bovendien zal ik zorgen dat ik jouw situatie ken voordat we al fietsend aan de praat raken.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.