partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Impact van selfservice op interne organisatie

persberichten | 16 oktober 2017

Dit is de derde workshop binnen de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17). Door deel te nemen aan #LSG17 ga je op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag met verleiden naar het digitale kanaal. Dit heeft echter de nodige impact op je interne organisatie en daar staat Patrick Nelen tijdens deze workshops bij stil.

Selfservice is een thema dat de nodige aandacht vraagt van gemeenten. Of het ook daadwerkelijk de nodige aandacht krijgt, is een tweede. Zo vraagt ook de invoer van iBurgerzaken om een nieuwe manier van denken én doen (werken). Van je klanten (burgers en bedrijven) die het digitale kanaal moeten gaan vinden en gebruiken. Maar ook van het management en de medewerkers, die beginnen met verleiden, aanscherpen van werkprocessen en wellicht zelfs andere werkzaamheden gaan verrichten. Dit zal weerstand oproepen, maar het biedt vooral mogelijkheden. Tijdens deze #LSG17 workshop krijg je handvatten, uit de praktijk, om alle betrokkenen binnen jouw gemeente de mogelijkheden in te laten zien. We bespreken daarbij de volgende hoofdthema’s:

Direct aanmelden voor dit evenement

17 oktober: 10:00 – 12:30 – Bemmel (Lingewaard)
23 oktober: 10:00 – 12:30 – Dalfsen
30 oktober: 10:00 – 12:30 – Maassluis
1 november: 10:30 – 13:00 – IJmuiden (Velsen)

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.