partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

iNzicht

door: Cora Schreuders

weblogs | 24 maart 2020

Dé oplossing voor realtime beschikbaarheid van beleidsrelevante- en sturingsinformatie! Gemeenten verzamelen en creëren veel data. Deze data wordt binnen de gemeente gebruikt om beleid te maken en sturing te geven. Dit alles om de juiste dienstverlening te geven aan de inwoners.

Cora Schreuders - PinkRoccade

De data wordt vaak opgeslagen in verschillende applicaties. De uitwisseling tussen deze verschillende applicaties blijkt in de praktijk lastig. Door al deze data centraal te verzamelen en te koppelen creëer je de juiste inzichten en heb je meer grip in het domein. Daarnaast kun je data koppelen van andere domeinen waarmee je dwarsverbanden inzichtelijk maakt.

iNzicht

Elke gemeente heeft voor 85 procent dezelfde wensen en behoefte voor informatievoorziening. Vanuit de wensen van datagedreven sturing heeft PinkRoccade in co-creatie met meerdere gemeenten iNzicht ontwikkeld en geïmplementeerd. iNzicht is een digitaal informatieplatform waar beleidsrelevante management- en stuurinformatie is op te roepen vanuit verschillende domeinen. iNzicht is een uitbreiding op de reeds bestaande CIR/COO oplossing.

Lees verder op de website van PinkRoccade

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.