partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

iParticipatie is er voor jou!

persberichten | 24 november 2017

iParticipatie is dé nieuwe innovatie binnen het sociaal domein van PinkRoccade Samenlevingszaken. Met iParticipatie wordt de burger op een gemakkelijke en prettige manier digitaal door een aanvraag gestuurd. Of het nu gaat om een aanvraag levensonderhoud, bijzondere bijstand, BBZ of BBK.

iParticipatie is voor burgers én medewerkers! Als je op dit moment een aanvraag levensonderhoud doet kost dit gemeente en burger erg veel tijd. Zonde, want veel van deze informatie is al beschikbaar. Daarom werken wij aan een oplossing waardoor de burger minder tijd kwijt is met het doen van een aanvraag. En die hebben we gevonden: iParticipatie. Dit product is uitsluitend voor deelnemende gemeenten.

Website iParticipatie online

Met trots vertellen wij je dat onze website vandaag live is! Dit betekent dat je vanaf nu alle informatie over iParticipatie online kan bekijken. Laat het ons weten als je aanvullende vragen hebt of graag een demo wilt. Dan komen wij met veel liefde en plezier langs.

Maak kennis met iParticipatie

iParticipatie is opgebouwd uit verschillende apps. Zo zien burger en medewerker snel wat zij moeten doen. Ze krijgen direct een duidelijk overzicht van de status van de inkomensaanvraag. Het voordeel van iParticipatie: de handmatige handelingen zijn in iParticipatie verminderd, je hoeft geen gegevens meer over te typen. Deze worden al voor je ingevuld en dat scheelt tijd! Hiervoor ontwikkelden wij 4 verschillende apps: iAanvraag, iVaststellen, iBeoordelen en iOverzicht.

Nieuwsgierig naar iParticipatie?

Kijk dan nu op de onze website Ziet het er interessant uit? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.