partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Is jouw gemeente klaar voor de Tweede Kamerverkiezingen?

door: Irma Kadiric

weblogs | 18 augustus 2020

Op woensdag 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De voorbereidingen hiervoor starten na de zomervakantie. Is jouw gemeente er al klaar voor? Het team van Publiekszaken in ieder geval wel. Wij hebben namelijk ons verkiezingsportfolio uitgebreid zodat wij jouw gemeente voortaan van A tot Z kunnen ondersteunen bij de komende verkiezingen.

Irma Kadiric


Voorheen was je gewend om de voorbereidingen in Cipers uit te voeren, inmiddels maken 90% van de gemeenten gebruik van iVerkiezing Extra in iBurgerzaken. Onze ambitie is altijd geweest om jouw gemeente van A tot Z te kunnen ondersteunen bij het verkiezingsproces. Vandaar dat we onlangs een samenwerking zijn gestart met Partners 4 IT op het gebied van Stembureaumanager. We maken daarmee ons verkiezingsportfolio compleet, dit bestaat uit 3 onderdelen.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.