partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Jouw Gemeente Mijn Gemeente maakt kans op internationale marketingprijs en de Grand Prix Content Marketing

persberichten | 17 oktober 2016

Naast de nominatie voor de CMA International Content Marketing Awards 2016 is Jouw Gemeente Mijn Gemeente genomineerd voor de Nederlandse Grand Prix Content Marketing 2016. En niet zo maar een categorie: het inspiratieplatform strijdt met Ziggo en KPN in de hoofdcategorie Business-to-Business.

Opdrachtgevers, bureaus en andere contentmakers konden inzenden voor vier Awards en zeventien Bekroningen. Er zijn bijna 190 cases ingezonden door bedrijven en bureaus in de Benelux, een absoluut record. PinkRoccade Local Government is samen met KPN Zakelijk en Ziggo Zakelijk genomineerd voor de B2B-Award.

Jouw Gemeente Mijn Gemeente

Op Jouw Gemeente Mijn Gemeente staat leren van elkaar centraal. Een gemeente die met bepaalde dienstverlening of techniek niet ver is, neemt een kijkje in de keuken bij een gemeente die wel ver is. Want waarom het wiel opnieuw uitvinden terwijl de uitdagingen in iedere gemeente ongeveer gelijk is. Het bezoek is vastgelegd in een videoserie, blogs, verdiepingsdocument en event. Het eerste dossier is te vinden op Jouw Gemeente Mijn Gemeente en ging over de cloud.

Uitreiking

Op donderdag 17 november worden de Grand Prix Content Marketing 2016 uitgereikt. Dit gebeurt tijdens een uitreikingsavond in DeFabrique in Utrecht. Hier is meer informatie te vinden over de prijzen.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.