partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Kennis is macht, kennisdeling is kracht

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 18 oktober 2019

Kennisdeling: iedereen wil het en toch lukt het maar weinig bedrijven om het écht tot stand te brengen. Extra bijzonder als je je realiseert dat samen organiseren van kennisdeling al zo oud is als de mens zelf. Denk bijvoorbeeld maar eens terug aan samen rond een kampvuur zitten en verhalen vertellen.

Sanne van der Zanden

In dit jubileumjaar delen we tientallen ‘iBurgerzaken best practices’ van de afgelopen 5 jaar. Waarom? We willen samen burgers, bedrijven, instellingen én medewerkers bij gemeenten in hun kracht zetten en daarmee de gemeentelijke dienstverlening verder verbeteren.

Best practices op onze website

Om voorop te blijven lopen en juist te profiteren van verandering, moeten zowel organisaties als individuen kennis met elkaar delen. Om veranderingen op allerlei gebieden te versnellen: in technologie, bedrijfsleven, samenleving etc.

Vandaag de dag zijn er – in het werk – ontelbare manieren om kennis te delen en regelmatig speelt technologie daarbij een rol. Ook wij kiezen ervoor om technologie hierin een rol te geven; deze maand nog zetten we onze website in om tientallen iBurgerzaken best practices te delen. Bijkomend voordeel? We kunnen blijven aanvullen, dus vergeet niet om jouw best practices met me te delen!

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.