partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Kred’it en PinkRoccade Local Government slaan handen ineen

persberichten | 22 juli 2016

PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), heeft per 1 juli 2016 de aandelen van Kred’it B.V. overgenomen van directeur en enig aandeelhouder Jesse Rasmussen.

Kred’it legt zich toe op software op het gebied van schuldhulpverlening voor gemeenten en andere publieke instellingen. Kred’it zal zelfstandig blijven functioneren als onderdeel van PinkRoccade Local Government en met hen samenwerken om nieuwe functionaliteit te bieden aan bestaande en nieuwe klanten.

Een sterke combinatie

De activiteiten van Kred’it en PinkRoccade Local Government vullen elkaar uitstekend aan. Door het samengaan verkrijgt Kred’it de noodzakelijke schaal en slagkracht om verder te innoveren en investeren in hun producten voor het ondersteunen van de schuldhulpverlening. PinkRoccade Local Government verbreedt op deze wijze zijn portfolio aan software en dienstverlening in het sociaal domein. Naast de decentralisaties binnen het sociaal domein vormt het ondersteunen van huishoudens met schuldenproblematiek een steeds belangrijker onderdeel in de dienstverlening van gemeenten en publieke instellingen. Recente landelijke onderzoeken en kabinetsbesluiten onderschrijven dit belang.
Per 1 juli is Erleyne Brookman verantwoordelijk voor de business unit Samenlevingszaken als Managing Director. Onder eindverantwoordelijkheid van Patrice van Geffen, die de algemene directie voert voor het volledige sociale domein binnen PinkRoccade Local Government. Daar maakt sinds 1 juli ook Kred’it onderdeel van uit.

Over Kred’it
Kred’it, gevestigd in Eindhoven, is specialist in software voor schuldhulpverlening. Door jarenlange ervaring kent Kred’it de schuldhulpverleningsbranche en haar specifieke behoeften door en door. Kred’it heeft drie software producten die ieder een proces binnen de schuldhulpverlening bedient. Daarnaast biedt Kred’it ook ondersteunende diensten voor de branche.

Over PinkRoccade Local Government
De omgeving waarin lokale overheden actief zijn, is de afgelopen 30 jaar sterk veranderd. Digitalisering, selfservice en de burger als klant hebben vergaande gevolgen voor de bedrijfsinrichting en dienstverlening van gemeenten en andere lokale overheden. PinkRoccade Local Government levert passende oplossingen voor diverse beleidsterreinen. PinkRoccade Local Government ontwikkelt al meer dan 30 jaar toekomstgerichte business oplossingen waarvan meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten succesvol gebruik maken.

Total Specific Solutions (TSS)
Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, en de juridische dienstverlening. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.