partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Leer door bij anderen af te kijken

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 13 september 2017

Je kunt leren door boeken te lezen, naar congressen te gaan of opleidingen te volgen. Maar volgens mij leer je het meeste door bij anderen af te kijken. Als je het mij vraagt zouden dat meer mensen moeten doen! En dat hoeft niet stiekem, zoals vroeger in de schoolbankjes, doe het gewoon in het openbaar, zou ik willen adviseren.

Tjerk Venrooij

Afkijken op vrijdag 17 november

Het Grote Publiekszaken Selfservice Congres (#GPSC17) is zo’n moment waarop je af mag kijken. Het doet me goed om te vertellen dat het programma van vrijdag 17 november steeds meer vorm krijgt: Uiteraard zijn er een aantal plenaire gedeeltes. Tijdens de opening laten we bijvoorbeeld de thematiek rondom de BRP en plaatsonafhankelijke dienstverlening uiteraard niet links liggen. Aansluitend is er een inspirerende keynote lezing, die je een bijzondere kijk op je ambities zal geven.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.