partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Maak kennis met onze grote familie

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 8 augustus 2018

Onze overgang van een logge ontwikkelclub naar een innovatieve organisatie is niet ongemerkt gebleven in de markt. Vaak krijg ik de vraag hoe dat – zo snel – kan zijn veranderd? Dan leg ik uit hoe onze organisatie in elkaar zit. En hoe dat bijdraagt aan deze verandering. Maak kennis met onze familie!

Tjerk Venrooij

Regionale en persoonlijke benadering met wereldwijde kennis

Onze familie en daarmee ons netwerk bestaat niet alleen uit 6 businessunits binnen PinkRoccade Local Government. Of uit de 13 businessunits binnen PinkRoccade, want ook PinkRoccade Healthcare heeft meerdere businessunits (7). Onze familie is zelfs groter dan de 40 Europese organisaties binnen TSS. Want met CSI bestaat onze familie uit de meer dan 400 wereldwijd aangesloten bedrijven!

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.