partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Maak weerstand bespreekbaar en haal gezamenlijk de eindstreep!

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 22 januari 2018

Een opgelegde verandering werkt niet, een zelf bedachte oplossing wel. Het is bewezen dat kwalitatief mindere oplossingen die zijn bedacht door en met medewerkers zelf, tot vele male betere resultaten leiden dan opgelegde veranderingen. Dat is exact de reden dat binnen Lean de medewerkers actief worden betrokken bij de veranderprojecten. Als je dan de best practices van anderen kunt inbrengen binnen het proces, resulteert dat in nog meer toegevoegde waarde. En dat gaan we mogelijk maken met #LSG18.

Sanne van der Zanden

Acceptatie leidt tot resultaat

Iedere verandering heeft weerstand tot gevolg. Of het nu gaat om een eerste implementatie van een nieuwe applicatie zoals iBurgerzaken of om het (verder) implementeren van procesoptimalisaties. Niet iedereen staat er meteen positief tegenover. Hoe krijg je de medewerkers in beweging?

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.