partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Met iBurgerzaken staan wij open voor Common Ground

door: Engelbert Wijnhoven

weblogs | 27 november 2020

Common Ground heeft in korte tijd –terecht– veel draagvlak en naamsbekendheid gekregen bij gemeenten, andere overheidsorganisaties en marktpartijen. Inmiddels zijn verschillende teams begonnen met het ontwikkelen van toepassingen volgens de principes van Common Ground. Dat gebeurt op een moderne, agile manier van werken: in korte cycli van ontwikkelen, reviewen en verbeteren. Wij staan er met iBurgerzaken voor open!

Engelbert Wijnhoven - PinkRoccade


De beweging is ingezet, ga je mee?

Een routekaart naar de toekomst

Common Ground staat voor een moderne, agile manier van ICT-systemen ontwerpen, bouwen en beheren. Common Ground gaat uit van de gedachte van een gezamenlijk gegevenslandschap en stelt gemeenten in staat sneller en gemakkelijker te innoveren en kosten te besparen. Common Ground is niet langer vooral een idee, het is een lonkend perspectief. Er wordt al met verschillende teams naar gehandeld. Er ontvouwt zich een routekaart naar de toekomst. Hoewel het nu wellicht nog abstract lijkt, kunnen en willen we er samen met onze klanten mee aan de slag gaan want Common Ground is nu al niet meer weg te denken.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.