partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

MijnOverheid onder de loep in Jouw Gemeente Mijn Gemeente

persberichten | 3 januari 2017

Hoe gemeenten MijnOverheid, de persoonlijke website van burgers voor overheidszaken, kunnen implementeren in hun organisatie, is het onderwerp van de derde serie van het inspiratieplatform Jouw Gemeente Mijn Gemeente. Hierin gaat gemeente Urk op bezoek bij gemeente Horst aan de Maas om te leren van de stappen die zij hebben gezet.

De eerste aflevering van deze nieuwe serie Jouw Gemeente Mijn Gemeente is nu te vinden op http://www.jouwgemeentemijngemeente.nl.
Met het platform Jouw Gemeente Mijn Gemeente biedt PinkRoccade Local Government IT’ers de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een andere gemeente. Op die manier doen ze kennis op voor de eigen organisatie. Femke Rhouat, managing director Financiën & Services bij PinkRoccade Local Government: ‘Na cloud en centraal debiteurenbeheer komen we met dit nieuwe onderwerp MijnOverheid nog dichter bij de communicatie met de burger. Omdat gemeenten zelf keuzes moeten maken over welke onderdelen worden gebruikt en hoe dit in werking wordt gesteld, is kennis delen hierin van groot belang. De gemeente Horst aan de Maas heeft dit traject afgerond en zo kan in de serie bekeken worden wat Urk hiervan kan leren.’

De voordelen van MijnOverheid

In de eerste aflevering zien we hoe Meine Hofman, beleidsmedewerker ICT van de gemeente Urk, op bezoek gaat bij Horst aan de Maas. Daar spreekt hij Els de Swart, invorderingsambtenaar. Ze bespreken wat de voordelen zijn van MijnOverheid en waarom kostenbesparingen ook ten gunste zijn van de burger. In de volgende twee afleveringen gaan ze hier dieper op in en bespreken ze ook de Berichtenbox.

Jouwgemeentemijngemeente.nl

Alle ervaringen van de deelnemende gemeenten zijn te lezen en te zien op www.jouwgemeentemijngemeente.nl. Hier zijn blogs, whitepapers en tools te vinden waarin de hoofdrolspelers uit de serie dieper ingaan op de dingen die ze hebben meegemaakt.

Over PinkRoccade
PinkRoccade is een vooruitdenker in de markt voor healthcare en local government. We zijn softwareleverancier, consultant, maar vooral een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. In co-creatie met klanten uit de zorg en bij lokale overheden creëren we toekomstbestendige oplossingen die nu al hun waarde tonen. Wij zijn ervan overtuigd dat het inspelen op en slim toepassen van technologische ontwikkelingen de sleutel tot succes is. Deze gezamenlijke passie leidt tot de beste oplossingen. Zo zijn onze klanten klaar voor veranderingen en kunnen zich zij focussen op hun primaire taken. PinkRoccade. Samen verder. Meer informatie: www.pinkroccade.nl.
Kijk voor meer informatie op www.jouwgemeentemijngemeente.nl.


Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.