partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Minder communicatie op inhoud

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 8 april 2019

Tijdens onze wintersport met meer dan de helft van de collega’s hoorden we dat we de burgerzakenaanbesteding bij gemeente Epe hadden gewonnen! (Dat hebben we uiteraard ’s avond met z’n allen gevierd.)

Sanne van der Zanden

Vorige week woensdag was de officiële kick-off van het iBurgerzaken implementatietraject. Na een plenaire aftrap gingen we uiteen in projectgroepen. Aan mijzelf de eer om de “Projectgroep Communicatie” op te starten. Heel mooi om te zien dat deze projectgroep direct de link legde naar de eigen organisatie(visie) zonder direct in de inhoud te verzanden. Laat me je uitleggen waarom.

Resultaatgericht samenwerken

In de plenaire sessie beantwoorden alle aanwezigen de vraag wanneer het project succesvol is. Uiteraard kwamen de planning behalen en op tijd implementeren voorbij; gemeente Epe gebruikt iBurgerzaken vanaf juli 2019, dat is een implementatie van 3 maanden. Net als antwoorden in de lijn van medewerkers ontlasten en verrassende dienstverlening dankzij hoge selfservicepercentages.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.