partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Nieuw binnen iBurgerzaken: iRelease

nieuws | 11 februari 2021

Herken jij dat ook? Op 12 februari komt er een nieuwe iBurgerzaken release uit. Je wilt er direct mee aan de slag, maar ziet er door de drukte (helemaal nu met verkiezingen) de tijd niet voor. Ook vervul jij nog eens meerdere rollen binnen de burgerzaken afdeling. Sonja van den Bosch, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken zat ooit ook op ‘jouw stoel’ en begrijpt dit als geen ander. Zij bedacht daarom iRelease!

Wat is iRelease?

Sonja van Den Bosch, consultant Publiekszaken: ‘Je neemt samen met een consultant van Publiekszaken online in 2 uur tijd de nieuwe iBurgerzaken release (iBurgerzaken release 3.10 komt uit op 12 februari 2021) door. Acties voer je daarna direct door in jouw eigen iBurgerzaken systeem. Dit doe je in een kleine groep met max. 3 andere gemeenten. Ik vertel je er graag meer over in onderstaande korte introductievideo!’

Schrijf je nu in voor een online iRelease sessie in februari
- Maandag 15 februari 09.00 – 11.00 uur
- Woensdag 17 februari 09.00 – 11.00 uur
- Woensdag 17 februari 13.00 – 15.00 uur
- Vrijdag 19 februari 09.00 – 11.00 uur
- Vrijdag 19 februari 13.00 – 15.00 uur
Bij veel animo plannen wij in de week van 22 t/m 26 februari nieuwe sessies in

Kosten en voorwaarden
De online iRelease sessie kost € 250,- excl. btw per gemeente. De sessie is gratis als jouw gemeente gebruik maakt van het ‘Samen verder dienstverleningsconcept’. Binnen één sessie hanteren we een max. van 4 gemeenten en max. van 8 personen. Je mag alleen naar de sessie komen of één collega meenemen!

Doelgroep
De sessie is met name geschikt voor applicatiebeheerders, functioneel beheerders en beleidsmedewerkers van de burgerzakenafdeling.

Het resultaat na het volgen van een iRelease sessie
Aan het eind van de online iRelease sessie ben je helemaal op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken release 3.10. Ook zijn de nodige acties direct doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. Jij en je collega’s profiteren daarna direct: je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken!

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over iRelease? Mail dan naar Sonja van den Bosch via: sonja.vandenbosch@pinkroccade.nl

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.