partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Nieuwsbrieven Publiekszaken (overzicht)

persberichten | 7 juni 2016

Verbeteren van de (digitale) dienstverlening voor burger en bedrijf staat met stip op één bij vele gemeenten. Mogelijk ook bij u? Zelf het wiel uitvinden is niet nodig, laat collega gemeenten u inspireren. Gebruik alle hulp die u kunt krijgen om ook uw dienstverlening te optimaliseren. 

De inhoud van de digitale nieuwsbrief Publiekszaken is afgestemd op deze behoefte: De best gelezen artikelen in elke uitgave zijn de klantverhalen, de voorbeelden van collega gemeenten. Daarnaast wordt ook de informatie over nieuwe ontwikkelingen, aanstaande events en webinars alsook eventuele acties goed ontvangen. 
Wordt als eerste geïnformeerd over het laatste nieuws, de laatste ontwikkelingen en op zijn tijd ook van speciale aanbiedingen, meld u aan voor onze online nieuwsbrief Publiekszaken. De frequentie is gebaseerd op wat onze lezers het meest ideaal vinden; maandelijks.

Archief nieuwsbrieven Publiekszaken

Eerst zien dan geloven? Hieronder kunt u eerder verstuurde eNieuwsbrieven bekijken:
Juni 2016 wat leert u van andere gemeenten?
Mei 2016 elektronische handtekening geboorteaangifte
April 2016 ontwikkelen, testen en gebruiken
Maart 2016 intelligente webformulieren
Februari 2016 geboorte-appje naar gemeente
Januari 2016 wat leert u van andere gemeenten?
Best of 2015 compilatie best gelezen artikelen 2015

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.