partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

NVVB jaarcongres 2020

nieuws | 1 april 2020

In 2020 spelen er veel actualiteiten rondom identiteit, zoals de Wet Digitale overheid, de ontwikkelingen rondom de digitale identiteit, de implementatie van de elektronische geboorteaangifte, de vernieuwing van het reisdocumentenstelsel.

Beeld van een NVVB-congres

Beeld: NVVB

De NVVB ziet voor gemeenten een rol weggelegd bij de activatie van digitale identiteiten. Het hoofdthema van het NVVB congres is: IDeale Dienstverlening. We ontmoeten je graag op 5 en 6 oktober in NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout tijdens het NVVB jaarcongres 2020. Bezoek ons op de beursvloer, stand 44

Wij laten je op onze beursstand zien hoe wij met onze iBurgerzaken applicatie en dienstverlening, jouw gemeente kunnen voorzien van de meest ideale dienstverlening. De 100 Best Practices die wij vorig jaar hebben opgehaald sluiten hier naadloos op aan. Bekijk daarnaast de nieuwste ontwikkelingen -waaronder iGeboorte+) op een van onze demoplekken.

lees meer

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.