partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Omgaan met teleurstelling

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 8 mei 2019

De natuur heeft zon en regen nodig om alles in de lente weer te laten groeien en bloeien. Als mens hebben we successen en teleurstellingen nodig om te leren en te groeien. Sterker nog als we geen teleurstellingen hebben, waarderen we de successen steeds minder. Toch is het mens eigen om teleurstellingen te willen voorkomen en het liefst alle beloftes in te lossen of zelfs wensen te vervullen… Datzelfde zie ik nu ook binnen Team Care en bij de Special Care kwartiermakers.

Sanne van der Zanden

Prioritering marktsignalen iVerzoek

Voor Team Care staat het tweede deel van iBurgerzaken release 3.00 voor een groot deel in het teken van iVerzoek. Op vrijdag 5 april kwamen we met verschillende kwartiermakergemeenten* samen bij gemeente Epe om de prioriteit van de geoormerkte marktsignalen te bepalen.

Bij de eerste helft van deze release maakten kwartiermakers de keuze welke marktsignalen voor iVerblijf & Adres we als Team Care zouden oppakken, zie eerdere blog ‘Uitzicht door inzicht’. Een vergelijkbare prioriteringsvraag stelden we nu aan de kwartiermakers Special Care iVerzoek.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.