partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Ontdek het geheim van snel vernieuwende organisaties

door: Dylan Kuster

nieuws | 9 september 2021

Op donderdagmiddag 30 september organiseren we “Wij maken burgerzaken OPEN” en daaraan draagt Jurriaan Kamer zijn steentje bij. Jurriaan is spreker, organisatieontwerper, transformatiecoach en bestseller auteur. Hij deelt zijn unieke methode en inzichten. Zodat ook jouw team innovatiegedreven gaat werken. Luister je mee?

De wereld versnelt fundamenteel en daar worstelen veel organisaties mee. Voor je het weet ben je te langzaam voor je klanten of ten opzichte van je concurrenten. Hoe ga je daar mee om? Hoe zorg je er zelf voor dat jouw gemeente agile én fundamenteel sneller wordt? En hoe passen wij bij PinkRoccade Publiekszaken de lessen van Jurriaan toe binnen “Wij maken burgerzaken OPEN”?

Dat extreme snelheid mogelijk is, bewijst de wereld van de Formule 1. Tussen de races wordt daar de enorme klus geklaard om alle data te analyseren, nieuwe onderdelen te ontwerpen, te testen, te produceren, te verschepen, in te bouwen en opnieuw te testen. Hoe doen ze dat? En wat jij én wij daarvan kunnen leren en direct kunnen toepassen in onze eigen werkomgeving dat horen we op donderdag 30 september.

Mis de sneakpreview “Wij maken burgerzaken OPEN”:https://www.pinkroccadelocalgovernment.nl/agenda/evenementen/sneakpreview-wij-maken-burgerzaken-open/?bu=1214/ en de keynote van Jurriaan Kamer niet!

Dylan Kusters is Innovatie Manager bij Pinkroccade

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.