partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Op 25 mei 2018 treedt de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking

persberichten | 10 november 2016

Privacy is een onderwerp dat in de komende jaren de gemoederen bezig gaat houden. Wij zitten in een overgangsfase qua privacy wetgeving, een fase startende met de Europese verordening AVG (algemene verordening gegevensbescherming).

Die is op 25 mei 2016 van kracht geworden en daaraan moeten alle Nederlandse gemeenten uiterlijk per 25 mei 2018 voldoen. Deze verordening heeft gevolgen voor jou als gemeente en voor ons als leverancier.
 
Op dinsdag 6 december organiseren wij een sessie over dit onderwerp in samenwerking met Sergej Katus van Privacy Management Partners, specialisten op het snijvlak van ICT en privacy wetgeving. In deze interactieve sessie gaan we in op de gevolgen van deze wetgeving voor jouw organisatie, werkprocessen en de relatie tot onze producten. Heb je op voorhand vragen die je graag beantwoord ziet tijdens deze sessie, geef deze dan hier door aan mij.
Schrijf je hier direct in!

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.