partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Optimaal gebruik van iBurgerzaken met iService

nieuws | 20 juni 2019

Alles uit het systeem halen door proces en systeem naadloos op elkaar af te stemmen, dat is het traject dat gemeente Waalwijk is gestart. Wat het nu al oplevert? iBurgerzaken wordt optimaal benut dankzij advies op maat. Dat zorgt voor tevredenheid bij medewerkers (en inwoners). Lees hier hoe Waalwijk dit samen met PinkRoccade Publiekszaken realiseert.

Waalwijk

Beeld: CC BY-SA 3.0

Inzicht dankzij de 0-meting

Moniek Kemps, senior medewerker Publiekszaken bij gemeente Waalwijk, vertelt waarom zij aan de slag zijn gegaan met iService: “Wij hadden niet het gevoel alles uit iBurgerzaken te halen. We kenden niet alle opties of keuzemogelijkheden die mogelijk zijn in het systeem. Mede daardoor liepen we tegen verschillende problemen aan.”. Genoeg reden om te starten met iService.

Dag 1 van dit traject staat in het teken van de 0-meting. Tijdens de 0-meting heeft Luuk Mimpen, consultant PinkRoccade Publiekszaken, interviews gehouden met verschillende medewerkers van gemeente Waalwijk. Luuk heeft hierdoor een goed beeld gekregen van de gemeente Waalwijk, haar uitdagingen en haar struikelblokken bij de verschillende processen. Moniek vervolgt: “Je merkt dat Luuk onze vraagstukken begrijpt, dat is heel fijn. Doordat hij de inhoud begrijpt, kan hij ons helpen. Ook brengt hij veel kennis mee doordat hij bij veel andere gemeenten komt. Hij weet dus de juiste vragen te stellen.”.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.