partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Per 1 juli 2017 vervalt de ondersteuning van bijlagen in de OLO e-mail functionaliteit

persberichten | 10 november 2016

Kenniscentrum InfoMil heeft recentelijk aangekondigd dat vanaf 1 juli 2017 het xml-bestand niet meer als bijlage wordt meegestuurd met de e-mail functionaliteit. De reden hiervoor is te kunnen voldoen aan de beveiligingsrichtlijnen van de overheid.

Een oplossing die wij hiervoor bieden is het uitwisselen van de informatie via berichtenverkeer in het zogenaamde StUF-LVO formaat. Dat is een op STUF gebaseerde berichten standaard voor de gegevens van de Landelijke Voorziening Omgevingsloket. Hierbij wordt gebruik gemaakt het veilige en betrouwbare Digikoppeling.

Met onze oplossing kun je optioneel gebruik maken van een geïntegreerde FTP-module die ervoor zorgt dat de bijlagen op een plek naar keuze worden opgeslagen.

Wil je een snelle aansluiting met een minimale inspanning, informeer dan bij Anne-Christin Rosenberg of Harry Schouten over de mogelijkheden hiervoor in CLIQ.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.