partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Peter van der Wel: futuroloog met passie

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 16 september 2019

Vraag jij je wel eens af waar je naar toe wil? En dan bedoel ik niet naar welke vakantiebestemming, dan doel ik meer op een beeld van de gewenste toekomst.

Tjerk Venrooij

We weten allemaal vaak wat we niet willen. Weten we echter ook waar we dan wel naar toe willen? Dat helpt namelijk om te voorkomen dat er een onduidelijk en steeds meer gepolariseerd speelveld ontstaat. Om je op de juiste gedachtegang te helpen spreekt futuroloog Peter van der Wel op #GPSC19. Zo combineren we het heden (5-jarig jubileum), het verleden (best practices) en de toekomst (futuroloog) op vrijdag 22 november.

De toekomst is van ons allemaal

Wat is een futuroloog? Een futuroloog denkt na over de toekomst: wat zijn ontwikkelingen die impact hebben op de mens, organisaties, instellingen, het bedrijfsleven, de overheid en de maatschappij. Futurologen doen dit op basis van onderzoek van trends die ze in de maatschappij, in het wetenschappelijk onderzoek of in andere domeinen zien.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.