partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

PinkRoccade Ledenservice - Hulp bij decentralisaties

persberichten | 15 juni 2015

Eind vorig jaar kondigde PinkRoccade Local Government haar nieuwe ledenservice aan. De PinkRoccade Ledenservice bestaat uit advies en sturing rondom de decentralisaties. Bij PinkRoccade Local Government helpen we uw gemeente graag verder. Wij staan ook dit jaar voor u klaar bij vragen over de ontwikkelingen rondom de decentralisaties.

Bestemming bereikt? En nu verder met de decentralisaties in 2015

Uw gemeente heeft met de decentralisatie van zorgtaken nieuwe taken gekregen rondom de Jeugdzorg, AWBZ en de Participatiewet. Dit brengt mogelijk veel vragen met zich mee. Weet u zeker dat uw bedrijfsprocessen en applicaties feilloos functioneren? Zijn alle koppelingen met de partnerdomeinen en -systemen gemaakt? Hoe legt u alle informatie van Jeugdzorg en de AWBZ vast en op welke manier stuurt u dit door naar de juiste instanties? Vindt de gegevensuitwisseling wel veilig en volgens de richtlijnen plaats? De decentralisatie van zorgtaken brengt veel vragen met zich mee. Voor 2015 en daarna. Hoe kan PinkRoccade uw gemeente daarbij helpen?

Ledenservice: flexibel inzetbaar

Met de PinkRoccade Ledenservice bieden wij u ondersteuning wanneer u dat nodig heeft. De nieuwe systeemkoppelingen, het in kaart brengen van de zorgbehoefte en de communicatie met cliënten: hoe vergaat het uw gemeente met alle nieuwe (zorg)taken? Met uw Ledenpas vraagt u direct uw gewenste ondersteuning aan bij de juiste persoon, zodat we u weer goed op weg kunnen helpen.

Wilt u een Ledenpas ontvangen of hebt u nog vragen? Bel dan uw accountmanager of stuur ons een e-mail.

Meer informatie, formulieren en factsheets op deze pagina.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.