partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

PinkRoccade sluit 16e Landelijke voorziening aan op basis van Digikoppeling

persberichten | 18 februari 2016

Bij gemeente Tynaarlo heeft PinkRoccade Local Government een koppeling met het Gemeentelijke Gegevensknooppunt (GGK) gerealiseerd op basis van de nieuwste koppelvlakspecificaties (versie 2.0). Via het GGK kunt u berichten uitwisselen in het kader van WMO en de Jeugdwet. Daarnaast kunt u gebruik maken van de WLZ-registertoets.

Met de GGK-koppeling bespaart u tijd en minimaliseert u de kans op fouten in het proces omdat u geen handmatige up- en downloads meer hoeft te verwerken in uw backoffice applicatie. 
Onlangs is op initiatief van KING/VNG en Logius een marktscan uitgevoerd naar leveranciers van Digikoppeling. 6 leveranciers hebben hieraan meegewerkt. Uit de scan komt naar voren dat PinkRoccade Local Government, met ruim 100 aangesloten klanten, de meeste koppelingen heeft gerealiseerd. Door te kiezen voor PinkRoccade Local Government, kiest u dus voor een betrouwbare, bewezen oplossing en een leverancier met zeer ruime implementatie-ervaring! Download hier de marktscan voor meer informatie.
Profiteer nu ook van de voordelen van een geautomatiseerde koppeling met het GGK. Neem contact op met Rolf van Deursen voor meer informatie.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.