partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - najaar 2021

nieuws | 10 november 2021

De najaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan voor de deur. En we hebben goed nieuws: na 3 online edities gaan we tijdens deze najaarsoverleggen 2021 eindelijk weer op locatie overleggen!

16 november | 9.30 – 14.00 | Regio 1: Weert | Stadhuis Weert
11 november | 09.30 – 14.00 | Regio 2: Bergen op Zoom | Raadszaal Bergen op Zoom
18 november | 09.30 – 14.00 | Regio 6: Dalfsen | Gemeentehuis Dalfsen

Wat staat er op het programma?

We hebben voor jou, als lid van de GV, weer een mooi programma samengesteld:

1. 10.00-10.15: Opening vanuit de regiovoorzitter
Opening, ingekomen stukken/vragen & verslag vorige vergadering

2. 10.15-10.45: iNSPIRATIE voor een optimale dienstverlening
We bespreken samen de nieuwe ontwikkelingen binnen iBurgerzaken en OPENburgerzaken. Je ontvangt daarnaast het allernieuwste iNSPIRATIE 2.0 magazine boordevol best practices en innovaties voor en door gemeenten. We geven je concrete tips om je eigen dienstverlening een impuls te geven. Ook gaan we dieper in op jullie selfservicepercentages en vragen we je het KTO in te vullen.

3. 10.45-11.10: Wij doen de pitch, maak jij de switch?
Ook houden we een pitch zodat jij makkelijk de switch gaat maken naar een nieuwe werkwijze binnen iBurgerzaken. Hoor van andere gemeenten hoe zij dat in de praktijk ervaren en stel je vragen. Nieuwsgierig? Lees er hier alvast meer over.

4. 11.10-11.40: Pauze

5. 11.40-11.55: Uitwijk- & reconstructietest
We praten je bij over de nieuwe uitwijk- en reconstructietest. Ook zijn we benieuwd naar jullie ervaringen?

6. 11.55-12.25: OPENburgerzaken
De burger verwacht steeds meer een proactieve dienstverlening vanuit jouw gemeente. Met OPENburgerzaken maken we samen deze proactieve dienstverlening mogelijk. Hierover gaan we met elkaar in gesprek. Neem alvast een kijkje op de website en lees alles over de nieuwste innovaties.

7. 11.55-12.25: Lunch

8. 13.25-13.55: iVerbijfsobject (Extra)
De app iVerblijfsobject (Extra) is beschikbaar voor implementatie, het vervangt daarmee de BAG-verwerking (pandenadministratie) in Cipers. Het resultaat mag er wezen: het efficiënt afhandelen van BAG-mutaties was nog nooit zo makkelijk. Met deze noodzakelijke overgang naar de nieuwe werkwijze zet je als gemeente de stap naar sneller, efficiënter en makkelijker werken.

9. 13.55-14.00: Rondvraag en afsluiting

Belangrijke informatie

Deelname aan dit overleg is gratis mits jouw gemeente lid is van de GV. Nog geen lid maar wel interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via deze link. Sluit jij ook aan? De regio-overleggen zijn een mooi moment om praktijkervaringen met elkaar te delen! Uiteraard kies je bij voorkeur voor deelname in je eigen regio. Na inschrijving ontvang je een mail van jouw regio-voorzitter met meer informatie, o.a. over de vergaderlocatie. Ook kan je op voorhand vragen stellen of agendapunten aandragen.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.