partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - najaar 2022

weblogs | 7 september 2022

De najaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan voor de deur. Ben jij er (weer) bij? De overleggen vinden op locatie plaats in oktober en november en duren van 09.30 tot 14.30 uur. Lees snel verder en schrijf je in!

Beeld: PinkRoccade

Direct aanmelden voor deze sessie

24 november | 09.30 – 14.30
Regio 1a: Weert | Vergaderlocatie: Raadszaal gemeente Weert

22 november | 09.30 – 14.30
Regio 1b: Helmond | Vergaderlocatie: Commissiekamer B, stadswinkel gemeente Helmond

10 november | 09.30 – 14.30
Regio 2: Bergen op Zoom | Vergaderlocatie: Raadszaal gemeente Bergen op Zoom

14 november | 09.30 – 14.30
Regio 3: Maassluis | Vergaderlocatie: Stadhuis Maassluis

8 november | 09.30 – 14.30
Regio 4: Velsen | Vergaderlocatie: Gemeentehuis IJmuiden

3 november | 09.30 – 14.30
Regio 5: Bemmel | Vergaderlocatie: Trouwzaal kasteeltje Bemmel

17 november | 09.30 – 14.30
Regio 6: Dalfsen | Vergaderlocatie: Raadszaal gemeente Dalfsen

27 oktober | 09.30 – 14.30
Regio 7: Smilde | Vergaderlocatie: Zalencentrum het Kompas in Smilde

Het programma op hoofdlijn
Vanuit het platform is weer een mooi programma samengesteld. Natuurlijk is er volop interactie en ruimte om elkaar te inspireren.

1. Opening vanuit de regiovoorzitter
Ingekomen stukken, vragen & verslag vorige vergadering

2. iNSPIRATIE voor een optimale dienstverlening
We zoomen onder andere in op jullie selfservicepercentages.

3. Roadmap, incidenten en marktsignalen
We geven je inzicht in de doorontwikkeling van iBurgerzaken en OPENburgerzaken in de komende 6 tot 9 maanden; de roadmap. Daarbij ook specifiek aandacht voor de top 10 gemelde incidenten en top 10 marktsignalen.

4. Pauze

5. Break-out sessie ‘de Burgerzakenbalie in 2030’
Hoe ziet de ideale burgerzakenbalie van de toekomst eruit? We zoomen specifiek in op de Belgische route naar een digitale Burgerlijke Stand. Wat kunnen wij leren van onze zuiderburen over het moderniseringsproject dat zij in 2019 gestart zijn?

6. Lunch

7. Met welke beklimming is jouw gemeente bezig?
Bovenop een bergtop staan geeft een overweldigend gevoel. De uitputting en trots gecombineerd met een waanzinnig uitzicht, daar kan niets tegenop. Waar staat jouw gemeente op de 3 cols? Wanneer ga jij versnellen en welke best practices en innovaties pas je daarbij toe?

8. Rondvraag & afsluiting

Hans van Holstein, voorzitter platform Publiekszaken
‘Sluit jij ook aan? De regio-overleggen zijn een mooi moment om praktijkervaringen met elkaar te delen! Uiteraard kies je bij voorkeur voor deelname in jouw regio. Na inschrijving ontvang je een mail van de regio-voorzitter met meer informatie. Ook kun je op voorhand vragen stellen of agendapunten aandragen.’

De doelgroep van deze regio-overleggen
Managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en (beleids-) medewerkers ICT van de afdeling Burgerzaken.

De regio-indeling is als volgt
Bij voorkeur sluit je aan bij een overleg uit jouw eigen regio. Twijfel je bij welke regio jouw gemeente hoort? Bekijk hieronder dan de indeling.

Meer informatie over de GebruikersVereniging
Het platform Publiekszaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade organiseert deze regio-overleggen. Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar website. Deelname aan dit regio-overleg is gratis mits jouw gemeente lid is van de GV. Nog geen lid maar wel interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via deze link.

Neem gerust contact op
Heb je een vraag over deze najaarsoverleggen? Neem dan contact op met jouw regiovoorzitter of met Loes Meijs via: info.prlg@pinkroccade.nl

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.