partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Reik naar de sterren

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 10 september 2018

Stel je doelen altijd op het hoogste niveau. Doe nooit concessies aan het doel. Ga voor het beste. En houd je niet bezig met de laatste stap. Dit is de 2e tip die ik wil delen uit het boek ’t is groen en groener wordt het niet van Leen Zevenbergen. En deze tip licht ik toe aan de hand van een praktijksituatie waarin we met 9 kwartiermakergemeenten zijn gestart met #LSG18.

Sanne van der Zanden

Experiment met het KATA verbeterbord loopt

Op maandag 2 juli kwamen de 9 kwartiermakergemeenten van #LSG18 samen: Bergen op Zoom, Dalfsen, Helmond, Horst aan de Maas, Lochem, Ommen-Hardenberg, Roosendaal, Urk en Waddinxveen. Op dat moment zijn we het eerste experiment met het KATA verbeterbord gestart onder leiding van de ervaringsdeskundigen van gemeente Enschede en LeanENT. Dat was de eerste stap richting de sterren, richting een groots #LSG18. En toen we deze stap bepaalden en zetten hebben we onze ambitie heel bewust niet bijgesteld.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.