partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Roadmap iBurgerzaken Dienstverlening

door: Femke Rhouat-Van der Gouw

weblogs | 2 juli 2018

Er is veel behoefte aan duidelijkheid in de stappen die we met iBurgerzaken willen zetten. Vandaar dat we eind vorig jaar de roadmap iBurgerzaken (product) hebben geconcretiseerd nadat we ons innovatieprogramma hadden bijgesteld. Nu hebben we daar, op veler verzoek, ook een roadmap iBurgerzaken Dienstverlening aan toegevoegd. In deze blog licht ik deze graag verder toe, in het bijzonder voor wie niet aanwezig was bij de regio-overleggen van de GebruikersVereniging.

Femke Rhouat - Van der Gouw

137 iBurgerzaken implementaties [2014-2016]

In 2014 hebben we besloten een compleet nieuwe burgerzakenoplossing te ontwikkelen. Een oplossing die is gebaseerd op de wensen van de burger voor de toekomst en op de laatste technologische ontwikkelingen. Inmiddels is iBurgerzaken in co-creatie samen met 24 kwartiermakergemeenten stapsgewijs ontwikkeld. En de afgelopen jaren hebben we met het Services-team maar liefst 137 implementaties van iBurgerzaken uitgevoerd.

In deze periode is op een bepaald moment kwantiteit – aantal implementaties – boven de kwaliteit van deze implementaties geplaatst. Destijds een heel bewuste keuze, waar we nog steeds achter staan, maar met alle gevolgen van dien…

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.