partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Samen de eerste stappen naar het Nederlanderschap!

artikelen | 23 mei 2019

In de maand april zijn 4 regionale sessies georganiseerd om aan de slag te gaan met iNationaliteit voor naturalisatie- en optieverzoeken. Kees Springer, adviseur I&A, is samen met 2 burgerzakencollega’s ook aangesloten. Gedurende de dag zijn ze al gestart om de eerste naturalisaties in het systeem te verwerken.

paspoort

Beeld: Shutterstock

Samen kom je verder

Kees deelt: “Ik vind het een enorm voordeel om door middel van regiosessies kennis te maken met nieuwe producten. In de ochtend een goede uitleg en daarna zelf aan de slag. Hierdoor weet je alles wat je moet weten en leer je nog meer doordat je met andere gemeenten discussies voert. Dit helpt enorm voor de beeldvorming en de vraag waarom we de dingen op een bepaalde manier doen. Dat zegt natuurlijk niet dat de ene manier goed of fout is, maar het inspireert wel en geeft je nieuwe inzichten!”. De gemeente Edam-Volendam is dan ook de volgende dag doorgegaan met dit proces. Zo deelt Kees: “het is voor ons natuurlijk wel een andere manier van kijken naar het proces. Daar staan we zeker open voor en dat helpt je ook verder; het inspireert je om sommige stappen nét iets eenvoudiger in te richten.”.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.